Sådan oddser du sikkert og ansvarligt på nettet

odds

Der er efterhånden mange danskere, der finder glæde ved at oddse. Det kan også være rigtig sjovt og der er også mange forskellige ting, som man kan oddse på. Man kan f.eks. oddse på fodboldkampe, håndboldkampe, tenniskampe, dronningens nytårstale og meget, meget mere.

Selvom det er sjovt at oddse, så kan det også have nogle negative konsekvenser, hvis du ikke tænker dig om. Ligesom med alle andre former for gambling, så kan man også blive afhængig af at oddse. Det kan føre til at man mister utrolig mange penge i jagten på en pengegevinst. 

Det er dog også muligt bare at oddse for sjov. Derfor får du her tre tips til at oddse sikkert på nettet, så du ikke risikerer at bruge alle dine penge eller starte en afhængighed, der vil tage tid at komme af med igen. 

Tænk økonomisk

Når du oddser, skal du først og fremmest tænke på din økonomi. Du skal aldrig oddse for mere end du har råd til, da du ikke er garanteret vinde alle dine penge tilbage igen.

En tommelfingerregel er, at du kun skal oddse for nogle af de penge, som du har tilbage efter at have betalt husleje, lån, regninger osv. For nogle kan det være en god idé kun at oddse sidst på måneden, så man ikke kommer til at bruge for mange penge på det.

Derudover skal du aldrig tænke på det at oddse som en mulighed for ekstra indtjening. Det skal udelukkende være for sjov og for at skabe lidt ekstra spænding til en fodboldkamp.

Find de rigtige bookmakere

For at kunne oddse, kræver det, at du bruger en bookmaker. Bookmakere var i gamle dage mennesker, der fysisk tog imod dine odds. Nu til dags kan man stadig oddse i dagligforretninger og kiosker. I de fleste tilfælde kan det dog bedst betale sig at anvende en online bookmaker. Det kan det, da det oftest er her, at du får de bedste indtjeningsmuligheder. 

Find de bedste danske bookmakere og ud af dem kan du så vælge én eller flere bookmakere, som du gerne vil bruge.

Ofte kan det være en god idé at bruge et par forskellige bookmakere. På den måde kan du undersøge, om der kan være forskel på dine indtjeningsmuligheder og dermed vælge den bookmaker, hvor du står til at kunne få størst gevinst.

Vær ærlig over for dig selv

Det er med at oddse som der er med alt, der har med penge at gøre – du skal huske, at være ærlig over for dig selv. Også selvom det nogle gange kan være svært. Man kan meget hurtigt blive opslugt af at gamble og hele tiden fokusere på nye potentielle muligheder for at vinde.

Hvis du opdager, at du begynder at miste fornemmelsen af hvor mange penge du oddser for, eller hvis du begynder at blive afhængig af det, så skal du holde en pause. Her er det vigtigt, at du er ærlig over for dig selv, så du kan tage hånd om problemet.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *